Ingefärskakor

23 Jan

Efter nästan ett år utan att bakat en enda kaka från mitt Sju sorterskakor projekt, har jag idag bakat en plåt med ingefärskakor. Det blev en inpulsbakning så jag hade ingen syltat ingefära hemma (inte för att jag brukar det…) så jag hade i drygt 1 msk apelsin/morotsmarmalad i stället för 2 msk syltad ingefära. Lättbakad och god kaka. Viktigt att låta vila i kylen en stund. Jag bakade på margarin, blir säkerligen mycket godare med smör.
image

image

Till kaffet på maten får man äta upp kanterna.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: