Crop100-projektet

20 Jan

Idag har min livs första VAB-dag, och vad passar bättre då än att se över mitt crop100-projekt? Jag har hela hösten jobbat hårt på att att minska antalet saker jag äger och mycket har minskat. Men, när jag tittat i mitt bloggflöde så ser jag att jag bara bloggat om 10 saker vilket inte alls motsvarar verkligheten, då är  jag nog närmare punkt 40…

Men vi tar det ur minnet och försöker komma på vad jag har gjort mig av med:

11. #barnkläder. Har rensat bland barnkläderna och en trave gick till Vs. yngre kusin. 

12. #Aspenjacka. Makens välanvända men fina Aspenjacka gick till en familj där flera personer kunde ha den. Använd den som ni vill och slit den med hälsan sa jag när jag lämnade över den.

13. #idolkaroke . Vi fick ett idolkroke, och visst det kanske är kul men jag såg inte att det fanns någon större användning av det i vår familj så jag gav det vidare till en familj där jag hoppas att det uppskattas mer. ”Vill ni inte ha det kvar så ge det vidare”

14. #trasiga kläder. Min garderob är knökfull med kläder trots att jag tycker mig regelbundet rensa ur den och ge vidare till Öppen hand, och sällan köper nytt. Nu bestämde jag mig för att kasta alla kläder som var trasiga. Inga trasiga resår, inga hål i leggings eller strumpbyxor accepteras, inga toppar där maskorna gått i tvättmaskinen, och inga spruckna sömmar (går de och laga okej, men inte annars) Hel och ren är principen. Sakta men säkert försvinner kläderna en efter en (Jag använder dem när jag hittar dem i garderoben, men i tvättkorgen får de inte hamna, de åker rakt ner i papperskorgen)

15 #vattenkaraff. Jag har en stor fin, tung vattenkaraff som jag sällan använder eftersom den är just stor och tung (och ännu tyngre med vatten i). När jag en dag fick en stor bukett blommor hade jag ingen vas som passade. Behöver jag ens förklara att vattenkaraffen numera är en vas och står i skåpet för vaser i stället i köket med övriga tillbringare

16.  #riskokare+smoothchopper.  Jag hade en ny tupperwareriskokare och ett demoex. av en smoothchopper som stod kvar sen jag sålde tupperware. De lyckades jag sälja. Bra! 

17. #tupperwareprodukter. Jag hade två fulla flyttkatonger med tupperwareprodukter. Sen vi flyttade in i vår nuvarande bostad så har jag inte riktigt haft någon plats att ställa dem. Så, jag har helt sonika dykt ner i lådan varje gång vi ska bort eller någon fyller år. Det försvann många saker därifrån kring jul… (Nu är det en liten kartong och en två set med skålar) Sakta men säkert så minskar det.

18. #bestfriend-halsband. V.s kusiner var här häromdagen och fikade. Jag hittade ett bestfriend-halsband (alltså två halsband med ett havt hjärta var på) som låg i lådan och ingen använde. Det blev en perfekt vardagspresent till tjejkusinerna. 

Fortsättning följer… 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: